Topper onbeslist, SV Orion aanwinst in 2e klasse H

tweede-klasse-g-goedDe topper in de tweede klasse tussen Nijnsel en Rood Wit’62 eindigde in 3-3. Nijnsel blijft vier punten voor staan op de concurrent. Beerse Boys blijft op de derde plats staan na de 4-1 zege op Nuenen vrouwen 2. Eindhoven II won met 0-1 van OJC II en heeft weer hoop de weg naar boven te vinden. Festilent won ruim met 2-5 van FC Cranendonck, bekijk hier de stand.

orion-leuk

In de tweede klasse H gaat het uitstekend met DVC’26, de koploper staat er goed voor, zie hier. SV Orion blijft als debutant verbazen, nu werd er met 7-1 gewonnen van Blauw Wit. SDOUC won met 2-0 van Varsseveld, Longa’30 met 4-2 van DAW. Tubantia deed onderin goede zaken door met 3-0 te winnen van Westervoort.

 

Het bericht Topper onbeslist, SV Orion aanwinst in 2e klasse H verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Topper onbeslist, SV Orion aanwinst in 2e klasse H

tweede-klasse-g-goedDe topper in de tweede klasse tussen Nijnsel en Rood Wit’62 eindigde in 3-3. Nijnsel blijft vier punten voor staan op de concurrent. Beerse Boys blijft op de derde plats staan na de 4-1 zege op Nuenen vrouwen 2. Eindhoven II won met 0-1 van OJC II en heeft weer hoop de weg naar boven te vinden. Festilent won ruim met 2-5 van FC Cranendonck, bekijk hier de stand.

orion-leuk

In de tweede klasse H gaat het uitstekend met DVC’26, de koploper staat er goed voor, zie hier. SV Orion blijft als debutant verbazen, nu werd er met 7-1 gewonnen van Blauw Wit. SDOUC won met 2-0 van Varsseveld, Longa’30 met 4-2 van DAW. Tubantia deed onderin goede zaken door met 3-0 te winnen van Westervoort.

 

Het bericht Topper onbeslist, SV Orion aanwinst in 2e klasse H verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!