Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topper onbeslist, SV Orion aanwinst in 2e klasse H

tweede-klasse-g-goedDe topper in de tweede klasse tussen Nijnsel en Rood Wit’62 eindigde in 3-3. Nijnsel blijft vier punten voor staan op de concurrent. Beerse Boys blijft op de derde plats staan na de 4-1 zege op Nuenen vrouwen 2. Eindhoven II won met 0-1 van OJC II en heeft weer hoop de weg naar boven te vinden. Festilent won ruim met 2-5 van FC Cranendonck, bekijk hier de stand.

orion-leuk

In de tweede klasse H gaat het uitstekend met DVC’26, de koploper staat er goed voor, zie hier. SV Orion blijft als debutant verbazen, nu werd er met 7-1 gewonnen van Blauw Wit. SDOUC won met 2-0 van Varsseveld, Longa’30 met 4-2 van DAW. Tubantia deed onderin goede zaken door met 3-0 te winnen van Westervoort.

 

Het bericht Topper onbeslist, SV Orion aanwinst in 2e klasse H verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Topper onbeslist, SV Orion aanwinst in 2e klasse H

tweede-klasse-g-goedDe topper in de tweede klasse tussen Nijnsel en Rood Wit’62 eindigde in 3-3. Nijnsel blijft vier punten voor staan op de concurrent. Beerse Boys blijft op de derde plats staan na de 4-1 zege op Nuenen vrouwen 2. Eindhoven II won met 0-1 van OJC II en heeft weer hoop de weg naar boven te vinden. Festilent won ruim met 2-5 van FC Cranendonck, bekijk hier de stand.

orion-leuk

In de tweede klasse H gaat het uitstekend met DVC’26, de koploper staat er goed voor, zie hier. SV Orion blijft als debutant verbazen, nu werd er met 7-1 gewonnen van Blauw Wit. SDOUC won met 2-0 van Varsseveld, Longa’30 met 4-2 van DAW. Tubantia deed onderin goede zaken door met 3-0 te winnen van Westervoort.

 

Het bericht Topper onbeslist, SV Orion aanwinst in 2e klasse H verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *