Trainersbijeenkomst op 8 december

agenda

Holland Soccerways organiseert op vrijdag 9 december 2016 Jeugdtrainersbijeenkomsten op sportpark ’t Hoogveld in Blitterswijck.

Jef Vels was jarenlang docent opleidingen bij de KNVB. Hij geeft nog jaarlijks diverse trainersbijeenkomsten in Nederland maar ook in het buitenland. Nadat hij afscheid nam van de KNVB heeft hij zijn eigen visie in het opleiden van trainers en spelers/speelsters gekoppeld aan datgene wat hij uit zijn KNVB tijd waardevol vond gebundeld in het gedachtegoed van HOLLAND SOCCERWAYS.

“Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met collega trainers. Ik vind het daarbij heel belangrijk wat zij vinden en hoe zij denken over het opleiden / trainen – coachen van jeugdspelers”. Klik hier voor het hele artikel.

Het bericht Trainersbijeenkomst op 8 december verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!