Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van Hooijdonk ambassadeur EK voor vrouwen

pierre-van-hooijdonk-ambassadeur-weuro-2017Pierre van Hooijdonk heeft zich als ambassadeur verbonden aan UEFA Women’s EURO 2017 (WEURO 2017). De ex-international zet zijn bekendheid in om het toernooi op meerdere momenten te promoten. Een van die moment is de loting, waarbij hij morgen in het Nieuwe Luxor in Rotterdam aanwezig is.

Van Hooijdonk: “Een EK in eigen land is prachtig. Daar draag ik graag een steentje aan bij. Een andere reden waarom ik ambassadeur ben, is omdat ik, als man, wil laten zien dat ik het vrouwenvoetbal support. Net zoals het vrouwen hockeyteam, Dafne Schippers en de handbaldames kan ook het Nederlands vrouwenelftal heel Nederland op de banken krijgen.”

Grootste EK ooit

WEURO 2017 wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De speelsteden van WEURO 2017 zijn Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De openingswedstrijd vindt 16 juli 2017 plaats in Utrecht en de finale is 6 augustus 2017 in Enschede. De loting is dinsdag 8 november 2016 in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Het bericht Van Hooijdonk ambassadeur EK voor vrouwen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *