Topscorers: nieuwe koploper in de 1e klasse A

hage-rechtsDrie nieuwe speelsters in de lijst, Serena Kroes van Wartburgia II, Nikki Kraayenoord van FC Rijnvogels en Sanne van Vemde van Klarenbeek. Angelique Hage (rechts op de foto) scoorde vier keer voor Smerdiek en gaat naar vijf doelpunten.

Daar staat nu ook Anouschka Wolvers van FC Rijnvogels die zaterdag twee keer wist te scoren. Danielle Schenk (VV Rhoon) deed dat ook en Cynthia Beekhuis van Klarenbeek gaat met haar twee doelpunten naar de eerste plaats in het klassement, zie hier de stand.

 

Het bericht Topscorers: nieuwe koploper in de 1e klasse A verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!