Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Totaal 27 treffers in de 1e klasse B

ingrid-lansIn de eerste klasse B vielen zaterdag 27 doelpunten, maar geen enkele speelster scoorde twee of meer doelpunten.

Michelle Okken van De Weide staat bovenaan, ze scoorde weer en gaat naar elf doelpunten. Frederique Versteeg van The Knickerbockers is goed bezig, met haar doelpunt staat de teller al op negen treffers.

Speelsters die vaker scoren deden dat ook nu weer zoals:

Ingrid Lans, Femke Reitsma en Ana Carolina de Jong. Speelsters die het doel voor het eerst wisten te vinden zijn Maartje Bijholt van Oranje Nassau II, Jildou van Dijk en Miranda Blauw, beide van Annaparochie, Jasmijn Brink (Be Quick’28 II), en Iris Boessenkool van ASC’62. Bekijk hier de complete stand.

 

 

 

Het bericht Totaal 27 treffers in de 1e klasse B verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *