Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vanavond spektakel bij KFC

logo kfcVanavond geven de speelsters van het Nederlands Politie Vrouwen Voetbal Elftal op het KFC terrein een clinic aan alle jeugdspelers van de KFC meidenteams. Na de clinic speelt het eerste elftal van KFC vrouwen (KFC Vr1) een wedstrijd tegen het Nederlands Politie Elftal.

Meiden van de jeugdteams, zorg dat je er bij bent dinsdag! Het belooft een leerzame en leuke clinic te worden onder leiding van de politie vrouwen. De clinic begint om 17.30 uur en duurt ongeveer een uur.

De aftrap van de wedstrijd KFC Vr1 – Nederland Politie Elftal is 20.00 uur op het A-veld. Kom allemaal kijken!

Het bericht Vanavond spektakel bij KFC verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *