Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrijdag twee wedstrijden bij Drachtster Boys

vrijdag-leukEredivisie zaalmeiden U 18 van start.

Eindelijk is het dan zover; de Eredivisie voor de zaalmeiden van Drachtster Boys U18 gaat van start. 10 meiden zijn al sinds vorig jaar in training voor deze competitie en op 11 november hebben zij hun 1e wedstrijd uit tegen KTP Nieuw Roden meiden U18.

De Eredivisie gaat van start met 3 ploegen aangezien er nog te weinig meidenploegen zijn bij de overige Eredivisie clubs.

Drachtster Boys is trots dat het aan de wieg kan staan van deze Eredivisie voor meiden U18 en hoopt dat dit proefseizoen, waarin een hele competitie wordt gespeeld, gaat leiden tot meer ploegen in het volgende seizoen.

Alle wedstrijden van U18 worden gespeeld als voorwedstrijd van de Eredivisie duels van de vrouwen. Vrijdagavond 11 november om 19.50 uur in het Sportcentrum te Leek is het KTP Nieuw Roden U18 tegen Dr. Boys U18 en om 21.15 uur nemen de vrouwen van beide teams het tegen elkaar op.

Het bericht Vrijdag twee wedstrijden bij Drachtster Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *