Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

IJFC ontvangt puntloze Unicum

ijfc-thuis

De Noord-Hollandse derby tussen Reiger Boys en DSS staat zaterdag op het programma. Reiger Boys moet winnen maar heeft thuis al vijf verliespunten opgelopen, het moet dus vol aan de bak. Koploper Klarenbeek is thuis en uit nog ongeslagen, VV Rhoon komt op bezoek. Odysseus’91 speelt tegen FC Rijnvogels, het verschil is maar twee punten in het voordeel van de Utrechtse club.

Smerdiek kan bij winst op Wartburgia II de top vijf in, dat zijn ze niet gewent bij de club, maar ze doen het best wel goed. Barendrecht II thuis tegen Berkel, een degradatietopper. Berkel kan bij winst zomaar drie plaatsen klimmen, de thuisclub heeft nog niks op eigen veld gewonnen, we zijn benieuwd. IJFC staat maar net boven de negende plaats,  winst op Unicum betekent wat lucht voor de club uit IJsselstein, we verwachten dit dan ook. Het programma:

11:00 Wartburgia VR 2 – Smerdiek

11:15 Barendrecht VR 2 – Berkel

12:30 Reiger Boys – DSS

14:00 Klarenbeek – VV Rhoon

14:00 IJFC – Unicum

14:30 FC Rijnvogels – Odysseus’91

Het bericht IJFC ontvangt puntloze Unicum verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *