Mooie actie Achilles’29 voor komst FC Twente

opslaanAanstaande zondag spelen de vrouwen van Achilles’29 een thuiswedstrijd tegen FC Twente. De club uit Enschede is de regerend landskampioen in de Eredivisie Vrouwen en in aanloop naar deze wedstrijd speelt FC Twente komende week in de achtste finale van de Champions League nog tegen FC Barcelona. Voor iedereen jonger dan 14 jaar hebben we zondag een leuke actie: jullie krijgen gratis toegang tot de wedstrijd. Dus kom zondag massaal naar Groesbeek!

Het bericht Mooie actie Achilles’29 voor komst FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!