Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ongeslagen Be Quick’28 VR 2 naar SC Stiens

vrouwen-twee

De topper in de eerste klasse B is SC Stiens thuis tegen Be Quick’28 vrouwen 2 dat na negen wedstrijden nog steeds ongeslagen is, en dat is erg knap, nu wacht SC Stiens. De verliezer haakt af voor de strijd in de top, althans voor even, want mochten ASC’62 en Heerenveense Boys winnen dan ontstaat er een behoorlijke afstand in de stand. Koploper Heerenveense Boys is ook nog ongeslagen, nu wacht de uitwedstrijd tegen Vitesse’63.

ASC’62, al drie keer winst in uitwedstrijden gaat naar VV De Weide dat thuis al drie keer heeft gewonnen. Onderin de kelder de kraker tussen St Annaparochie en Oranje Nassau vrouwen 2, waar de clubs staan zie je hier, maar beide clubs zijn pas blij wanneer er gewonnen wordt. ONS Sneek thuis tegen Be Quick Dokkum gaat nu echt om de drie punten, een nieuwe nederlaag voor de gasten en het worden donkere dagen in Dokkum. Hollandscheveld hoopt op winst tegen The Knickerbockers, de studentes uit Groningen zijn bij winst voorlopig save en kunnen dan meer naar boven dan naar beneden kijken. Het programma:

14:30 Hollandscheveld – The Knickerbockers

14:30 Vitesse’63 – Heerenveense Boys

15:00 Annaparochie – Oranje Nassau VR 2

15:00 ONS Sneek – Be Quick Dokkum

15:00 De Weide – ASC’62

15:00 SC Stiens – Be Quick’28 VR 2

Het bericht Ongeslagen Be Quick’28 VR 2 naar SC Stiens verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *