Wat een middag voor Renske van den Brand

renske

Opnieuw 35 doelpunten in de zondag hoofdklasse. Renske van den Brand van Prinses Irene wist vier keer te scoren en was medeverantwoordelijk voor de 10-0 overwinning, maar ook Jody van Kessel schoot er twee binnen. Marte van de Wouw van SC ’t Zand wist drie keer te scoren en staat zeer hoog in de stand, bekijk dat hier maar eens. Marieke Baas (Maarssen) en Gisele de Win van Fortuna Wormerveer vonden twee keer het doel.

Acht speelsters staan nu ook in de lijst na hun eerste doelpunt, dat zijn Jamie van den Nieuwendijk, Femke van Bremen, Emillie Maas, Lieke Wijnands, Lizzy Kolen, Shannen de Jong, en Carin Maas. Laatstgenoemde scoorde in de laatste minuut voor Someren.

Het bericht Wat een middag voor Renske van den Brand verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!