Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing Eredivisie zaalvoetbal

zaal-haalNoordelijke topper vrouwen eredivisie zaal  KTP Nieuw Roden tegen Drachtster Boys.

In de vrouweneredivisie zaal staan aankomende vrijdag, 11 november a.s., KTP Nieuw Roden en Drachtster Boys tegen over elkaar.  De thuisploeg staat op de 3e plaats met 12 punten uit 6 wedstrijden. De bezoekers hebben 12 punten uit 5 wedstrijden en vinden we terug op de 2e plaats.

Vorig seizoen eindigde de vrouwen uit Drenthe  als 3e en de Friezinnen als 4e. Beide werden uitgeschakeld in de halve finale van de play-offs.

In Heerhugowaard komen Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau en Zuidoost United in actie. Beide ploegen hebben 9 punten en vinden we terug op plaats 4 en 5. De thuisploeg vond de weg omhoog na een slechte start, terwijl de bezoekers een goede start hadden, maar de laatste wedstrijden verloren.

Koploper vv Pernis ontvangt thuis Pro Futsal Club . In de beker wist de ploeg uit Apeldoorn verrassend met  3 – 7 te winnen van de landskampioen. In de competitie wist het team van Sharon van Zadelhoff alle wedstrijden te winnen.

De bezoekers staan op de 9e plek met 4 punten uit 5 wedstrijden.

FC Gelre krijgt  bezoek van G.S.F.V. drs. Vijfje . Winst is voor beide ploegen belangrijk om de aansluiting te houden met plekken die recht geven op de play-offs aan het einde van het seizoen. Het is de strijd tussen de nummer 7 en 8 in de competitie.

Debutant Avanti/Keuning Advocaten krijgt bezoek van Hovocubo. De thuisploeg bevindt zich met 3 punten op de 10e plaats. De ploeg uit Hoorn staat op de 6e plek met 8 punten. De bezoekers blijven bij winst in de buurt van de play-off plaatsen.

Meidencompetitie O18

 Aankomende vrijdag is de eerste wedstrijd van de meidencompetitie O18 van de eredivisieclubs. In Leek spelen de meiden van KTP Nieuw Roden en Drachtster Boys voor het eredivisieduel van de vrouwenteams.

Deze wedstrijd begint om 20.00 uur in Sportcentrum Leek.

Programma 11 november 2016

 20.30 uur Stiens ( Sportcentrum It Gryn)           Avanti/Keuning Advocaten – Hovocubo

20.30 uur Wehl (Beatrix Centrum)                     FC Gelre – G.S.F.V. Drs. Vijfje

21.15 uur Sportcentrum (Leek)                          KTP Nieuw Roden –  Drachtster Boys

21.15 uur Schiedam (Margriethal)                     vv Pernis – Pro Futsal Club

21.15 uur Heerhugowaard(Waardergolf)           Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau – Zuidoost United

 

Het bericht Voorbeschouwing Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *