Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

360 minuten “thuis” clean sheet voor Sarasola


Op sportpark De Toekomst zal de nummer vier op de ranglijst PSV verwelkomd worden door koploper Ajax. Sinds de rentree van Vanity Lewerissa is het weer wat meer gaan draaien bij PSV, die erg moeizaam uit de startblokken zijn gekomen. In tegenstelling tot PSV weten de Amsterdammers nog niet wat verliezen is.

Al vanaf het begin van het seizoen straalt Ajax uit dat er weinig te halen valt. Kijkend naar de statistieken valt het op dat PSV nog maar een keer wist te winnen op bezoek bij Ajax. Vorig seizoen scoorde Kelly Zeeman vlak voor tijd de winnende tegen PSV. Deze treffer was echter niet voldoende om de landstitel binnen te halen, omdat FC Twente won tegen PEC Zwolle. Daarom zal een overwinning op PSV de ploeg van Ed Engelkes wat meer zelfvertrouwen geven in de strijd om de landstitel.

Het bericht 360 minuten “thuis” clean sheet voor Sarasola verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *