Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

ADO verloor pas 1 keer een uitwedstrijd

ADO Den Haag vrouwen reist deze week af naar het Hoge Noorden voor de confrontatie met SC Heerenveen vrouwen. Bij Heerenveen hoopt men nog altijd op de vierde plek. Na een wisselvallige, slechte start van het Eredivisieseizoen staat het elftal van Jan Schulting op een vijfde plek met een achterstand van twee punten op PSV. De ploeg uit Eindhoven neemt het op tegen Ajax, waardoor Heerenveen bij winst op ADO een reële kans heeft om het gat te dichten.

In Friesland slaagt ADO Den Haag er – in het algemeen – echter wel in om een goede pot op de mat te leggen. Van de 16 eerdere confrontaties wonnen ze er namelijk 13. In tegenstelling tot Heerenveen zijn de groengelen bezig aan een goed seizoen. Na twee verliespartijen tegen Ajax en Twente is, onder leiding van Arend Regeer, de stijgende lijn weer ingezet. Daarom zal de Friese verdediging met een goed plan voor de dag moeten komen om creatieve speelsters als Victoria Pelova en Sharona Tielemans af te stoppen.

Het bericht ADO verloor pas 1 keer een uitwedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *