Amstenrade klaar voor Limburgse derby

amstenrade-klaar

Twee derby’s in Brabant en de Limburgse derby tussen Amstenrade en Bekkerveld, de tiende speeldag in de eerste klasse D mag er wezen. Amstenrade – Bekkerveld gaat leuk worden, Amstenrade is nog ongeslagen, maar de tegenstander is ook goed bezig met die 13 punten. In Brabant de derby’s tussen BSC en koploper VV Bavel en de degradatietopper tussen SSS’18 en Baronie. SSS’18 en Baronie staan beide onderaan met 4 punten dus alleen de winnaar kan weer aansluiting krijgen met plaats tien, de verliezer krijgt een zware opdracht voor de rest van het seizoen, het moet nu gebeuren.

Ook voor Nooit Gedacht en VDZ wordt het tijd om te winnen, beide staan op 8 punten, beide clubs staan dan ook te laag in de stand. OVV’67 hoopt op betere tijden, maar uit tegen VV Trekvogels zal niet meevallen. VV Schijf won thuis al drie keer, nu komt FC Gelre op bezoek. Het programma:

12:00 BSC – VV Bavel

12:00 Nooit Gedacht – VDZ

12:00 Amstenrade – Bekkerveld

12:00 VV Trekvogels – OVV’67

12:15 SSS’18 – Baronie

14:30 VV Schijf – FC Gelre

Het bericht Amstenrade klaar voor Limburgse derby verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!