Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Een doelpuntrijk 2e UWCL avond

fctv-fc-barcelona-16-november-20161

En heb jij je kaartjes al gekocht?

We beginnen uiteraard met de Zweedse debutant, Eskilstuna United, dat thuis tegen de topfavoriet VFL Wolsburg aan mocht treden. Ze wisten in de spaarzame mogelijkheden toch nog een tegen doelpunt te maken, de eer was voor spits Marija Banušić.

En de grote speler aan Duitse kant was Zsanett Jakabfi met haar 4 doelpunten! Tessa Wullaert speelde mee vanaf de basis maar werd 20 minuten voor tijd met een gele kaart op zak gewisseld.

Kateřina Svitková, Slavia Praag, wist in de dying seconds in de thuiswedstrijd tegen FC Rosengård een tegen doelpunt te maken. Het werd uiteindelijk wel een 1-3 nederlaag maar de heenwedstrijd is niet volledig gespeeld. Voor FCR was voor rust al de klus geklaard met Lieke Martens in de basis, ze werd een kwartier na rust vervangen door niemand minder dan Marta. Ze wist voor die tijd wel de doelpunten mee te vieren van Ella Masar, Lina Nilsson en Gaëlle Enganamouit, de laatste was een penalty.

De overige uitslagen waren:

Lyon – Zürich 8-0
Bayern München – Rossiyanka 4-0
Barcelona – Twente 1-0
Manchester City Brøndby 1-0
Brescia – Fortuna Hjørring 0-1

Het bericht Een doelpuntrijk 2e UWCL avond verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *