Ga jij ook naar Oranje tegen Engeland?

We weten eindelijk na lang wachten wie onze tegenstanders zijn op ONS EK! We spelen in de groepsfase in ieder geval tegen Noorwegen (16.07.2017), Denemarken (20.07.2017) en natuurlijk de laatste wedstrijd in de poule de Derby der Lage Landen tegen België (24.07.2017).
Je kunt je kaartjes kopen via weuro2017.nl. Maar we oefenen ook tegen onze Zuiderburen en tegen Engeland! Je wilt dit natuurlijk ook niet missen dus pak je kans om hierbij aanwezig te zijn. Je kunt je tickets via de volgende link kopen.

Het bericht Ga jij ook naar Oranje tegen Engeland? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!