Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ga jij ook naar Oranje tegen Engeland?

We weten eindelijk na lang wachten wie onze tegenstanders zijn op ONS EK! We spelen in de groepsfase in ieder geval tegen Noorwegen (16.07.2017), Denemarken (20.07.2017) en natuurlijk de laatste wedstrijd in de poule de Derby der Lage Landen tegen België (24.07.2017).
Je kunt je kaartjes kopen via weuro2017.nl. Maar we oefenen ook tegen onze Zuiderburen en tegen Engeland! Je wilt dit natuurlijk ook niet missen dus pak je kans om hierbij aanwezig te zijn. Je kunt je tickets via de volgende link kopen.

Het bericht Ga jij ook naar Oranje tegen Engeland? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *