Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gaat het vandaag echt gebeuren voor PEC Zwolle

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Telstar lijkt op het eerste gezicht wellicht niet interessant, maar qua doelpunten belooft de wedstrijd vaak een spektakelstuk te worden. Over de afgelopen 17 confrontaties werden er namelijk gemiddeld 3.8 doelpunten gescoord. Tevens is de hekkensluiter PEC Zwolle er dit seizoen nog niet in geslaagd om de nul te houden.

Voor Telstar valt er nog wel wat eer te behalen. De achterstand op PSV bedraagt namelijk maar twee punten. Echter lijkt het erop dat ook Telstar de boot zal gaan missen als de splitsing van de competitie gaat plaatsvinden. Met Katja Snoeijs en Suzanne Admiraal in de gelederen hopen de Witte Leuwinnen in ieder geval op doelpunten tegen de Zwolse formatie.

Het bericht Gaat het vandaag echt gebeuren voor PEC Zwolle verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *