Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SC ’t Zand op jacht naar 30 punten uit 10 wedstrijden

zand-blij

Kan SC ‘Zand ook de tiende wedstrijd van het seizoen winnen? Absoluut en met alle respect voor Victoria Boys, maar dit wordt een makkelijke overwinning. Lopend naar huis vanuit Apeldoorn naar Tilburg mocht de wedstrijd niet gewonnen worden. Ook Fortuna Wormerveer is meer dan favoriet tegen Kolping Boys, we gaan ervan uit dat de punten in Wormerveer blijven, een punt voor de gasten is een extra bonuspunt. FC Eindhoven ontvangt Nuenen, beide clubs hebben 22 keer gescoord, dus worden er doelpunten verwacht in Eindhoven.

SV Venray gaat naar Venlosche Boys, de thuisclub moet echt gaan winnen maar dat weten ze zelf ook wel, wellicht lukt het zondag. Someren hoopt iets te halen tegen Buitenveldert II, Prinses Irene begint te draaien, nu komt DSE op bezoek. Wint Prinses Irene dan gaat het de veilige zone in, dat was drie weken geleden wel anders. VV Maarssen tegen Fortuna’54 gaat ook leuk worden, Maarssen gaat bij winst zelfs naar de subtop, de Limburgse club snakt naar de tweede overwinning. Het programma:

 

12:00 Someren – Buitenveldert VR 2

12:00 Venlosche Boys – SV Venray

12:30 Prinses Irene – DSE

14:00 VV Maarssen – Fortuna’54

14:00 Victoria Boys – SC ’t Zand

14:00 Fortuna Wormerveer – Kolping Boys

15:00 FC Eindhoven – RKSV Nuenen

 

Het bericht SC ’t Zand op jacht naar 30 punten uit 10 wedstrijden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *