VV Rigtersbleek – Witkampers kraker in de 1e klasse C

duel-witkampersWint VV Rigtersbleek zondag de topper tegen Witkampers dan staat de club zes punten voor en gaat het richting de hoofdklasse want dit gaat de club nooit meer weggeven. Voor Witkampers de taak en een uitdaging de competitie weer spannend te maken. FC Berghuizen moet in de achtervolging en winnen bij WVC dat zelf snakt naar een overwinning.

Leuk is de wedstrijd SDO – VV Hoogland, beide clubs doen het goed en blijven ver weg van degradatiezorgen. VV Hoogland is in uitwedstrijden nog ongeslagen. De winnaar tussen De Zweef en Eldenia II doet goede zaken onderin de kelder. Alcmaria Victrix gaat op jacht naar de vierde thuisoverwinning, RKDEO kon bij winst wel eens die gevaarlijke negende plaats verlaten. En dan nog SC Purmerland tegen RKVV Velsen, beide staan er slecht voor, alleen de winnaar heeft bij winst nog wat hoop. Het programma:

11:00 VV Rigtersbleek – Witkampers

12:00 De Zweef – Eldenia VR 2

14:00 SDO – VV Hoogland

14:00 Alcmaria Victrix – RKDEO

14:30 WVC – FC Berghuizen

14:30 SC Purmerland – RKVV Velsen

Het bericht VV Rigtersbleek – Witkampers kraker in de 1e klasse C verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!