Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Win kaarten voor Nederland – Engeland

Op dinsdag 29 november wordt in Tilburg de vriendschappelijke wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Engeland gespeeld en jij kunt erbij zijn!

Maak samen met jouw voetbalteam een leuke, mooie, maar vooral originele teamfoto. Stuur deze foto voor 21 november naar ons op en maak kans op kaarten voor het hele team voor de oefeninterland tussen Nederland en Engeland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Willem II stadion en start om 19.00 uur.

Hoe kun je meedoen?

Verzamel al je teamgenootjes en maak een leuke foto met zijn allen. Deze foto kun je naar ons opsturen via info@sportutrecht.nl en je kunt hem plaatsen op een van de social-media kanalen. Plaats de foto op onze Facebook-pagina of onze Twitter-tijdlijn met #WEURO2017 #Utrecht. Vernoem ons in je omschrijving of tag ons in de foto en gebruik ook daar dezelfde hashtag.

Alle foto’s worden door ons verzameld en in een Facebook-album geplaatst. Na maandag 21 november bekijken we de foto’s en maken we de winnaar van de kaarten voor deze wedstrijd bekend.

Voetbal of woon je nou niet in Utrecht? Niet getreurd, ook foto’s van teams buiten Utrecht (stad) kunnen worden ingestuurd. De enige voorwaarde is dat de foto van een meiden- en/of vrouwenteam is.

Dus, trommel je voetbalvriendinnetjes op, maak een toffe foto en stuur hem in voor 21 november. Wie weet zitten jullie op 29 november in het stadion!

Het bericht Win kaarten voor Nederland – Engeland verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.