FIFA WK U20 is ook begonnen

Het WK U20 is al begonnen en het wordt gehouden in Papoea Nieuw Guinee. De eerste wedstrijden zijn al gespeeld waarbij Zweden met 0-2 onderuit ging tegen Noord-Korea. Spanje begon gelijk heel sterk en won met 5-0 van Canada.

Vandaag spelen nog Papoea Nieuw Guinee tegen Brazilië (we verwachten een monsteruitslag) en Japan tegen Nigeria wat een aantrekkelijk duel moet gaan worden. En op maandag Duitsland tegen Venezuela, Ghana tegen Nieuw-Zeeland, Mexico tegen Zuid-Korea en de topper is Frankrijk tegen USA.

Alle 4 de speel accommodaties liggen in Port Moresby en dit zijn de stadion: Sir John Guise, Bava Park, PNG Football Stadium en in het National Football Stadium.

De volgende landenteams doen mee aan het WK U20: Canada, USA, Mexico, Venezuela, Brazilië, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Ghana, Nigeria, Noord- Korea, Japan, Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland en als gastland Papoea Nieuw Guinee.

Het bericht FIFA WK U20 is ook begonnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!