Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Chelly Drost nadert de koploper

chelly-btvVijf speelsters staan op zeven doelpunten, het is weer spannend in de top van het klassement. Chelly Drost (foto) scoorde twee keer en Wendy Mulder van RVVH deed dat ook, zij staan op die zeven doelpunten.

Het 2e doelpunt van Mulder hebben we uitgezocht, van haar of een eigen doelpunt, en dat viel niet mee. Cindy Smith van Barendrecht maakte er twee, al zes doelpunten voor haar.

Roxanne Koopman van Buitenveldert trof ook twee keer het doel, Annouk Boshuizen van Jong ADO Den Haag en Cherise Schelts waren goud waard voor hun club. Nieuw in de lijst zijn Lindsay Gabriel en Maud Sakbal, beide van Eldenia en Frederique Bonink van Buitenveldert. Bekijk hier de stand.

Het bericht Chelly Drost nadert de koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *