Mandy van den Berg gaat een nieuwe uitdaging aan

Mandy van den Berg gaat een nieuwe uitdaging aan bij Reading FC in de WSL FA en blijft in Engeland. “Een weloverwogen keuze en in mijn ogen de ideale voorbereiding op het EK”, vertelt de trotse aanvoerder van het Nederlands vrouwen elftal.

Mandy sluit in januari aan bij Reading FC om te starten aan een nieuw hoofdstuk in haar voetbalcarrière. De speelstijl sluit aan bij het nationale team. Reading heeft continue de intentie om te willen voetballen vanuit achteruit.

Daarnaast staat er een vakkundige staf om het team heen en zijn de faciliteiten top; “er wordt gespeeld en getraind op het beste gras van Engeland”. Deze aanbieding kon zij niet laten liggen en samen met het ambitieuze Reading wil zij verder groeien en mooie resultaten neer gaan zetten.

Het bericht Mandy van den Berg gaat een nieuwe uitdaging aan verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!