Misstap Wartburgia 3, VV Brielle weer koploper

logo-wartburgiaIn de tweede klasse A wonnen Saestum Vr 2 en SC ’t Gooi beide, Wartburgia III kwam niet verder dan 2-2 tegen Faja Lobi en loopt averij op in de stand, zie hier. Delta Sports’95 won met 3-0 van DTS Ede II en klimt naar de vijfde plaats. Hercules – Blauw Geel’55 werd 3-2, de club uit Ede heeft het moeilijk.

tweede-klasse-bIn de tweede klasse B gaat VV Brielle weer aan de leiding, het won met 6-2 van Jodan Boys, Oostkapelle verloor verrassend met 0-3 van Sportclub Monster. LYRA blijft het goed doen, 1-0 tegen Quick Boys. RVVH VR 2 zit in een goede fase en staat al op de vierde plaats. RKAVV blijft ook na tien speeldagen ongeslagen, DSVP won met 4-2 van UDO en verlaat de gevarenzone, zie hier.

Het bericht Misstap Wartburgia 3, VV Brielle weer koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!