Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Misstap Wartburgia 3, VV Brielle weer koploper

logo-wartburgiaIn de tweede klasse A wonnen Saestum Vr 2 en SC ’t Gooi beide, Wartburgia III kwam niet verder dan 2-2 tegen Faja Lobi en loopt averij op in de stand, zie hier. Delta Sports’95 won met 3-0 van DTS Ede II en klimt naar de vijfde plaats. Hercules – Blauw Geel’55 werd 3-2, de club uit Ede heeft het moeilijk.

tweede-klasse-bIn de tweede klasse B gaat VV Brielle weer aan de leiding, het won met 6-2 van Jodan Boys, Oostkapelle verloor verrassend met 0-3 van Sportclub Monster. LYRA blijft het goed doen, 1-0 tegen Quick Boys. RVVH VR 2 zit in een goede fase en staat al op de vierde plaats. RKAVV blijft ook na tien speeldagen ongeslagen, DSVP won met 4-2 van UDO en verlaat de gevarenzone, zie hier.

Het bericht Misstap Wartburgia 3, VV Brielle weer koploper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *