Morgen een bijzondere dag voor CTO Amsterdam

cto-adam

De voetbalsters van het CTO Amsterdam Talent Team gaan morgen een bijzondere dag beleven. Op dinsdag 15 november staan er namelijk twee leuke activiteiten voor hen op het programma. In de ochtend speelt het CTO Talent Team een oefenwedstrijd tegen de Ajax Vrouwen op De Toekomst en in de middag krijgen zij in het kader van de ‘CTO College Tour’ bezoek van het gouden olympische roeiduo Ilse Paulis en Maaike Head.

De CTO College Tour is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de talentvolle voetbalsters bekende sporters uitnodigen om hen het hemd van het lijf te vragen over de weg naar de top die zij hebben bewandeld. Dit jaar gaan de voetbalsters dus geïnspireerd worden door Ilse Paulis en Maaike Head, de roeisters die tevens gefaciliteerd worden door CTO Amsterdam en afgelopen zomer in Rio de Janeiro de gouden olympische medaille wonnen in de Lichte Dubbel Twee.

Het bericht Morgen een bijzondere dag voor CTO Amsterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!