Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nijnsel op weg naar de eerste klassen

nuenen-2Nijnsel/TVE Reclame is nu al bijna winterkampioen, de club staat zeven punten voor op het gisteren verliezende Rood Wit’62. Nuenen 2 deed het heel wat beter dan het eerste elftal, de winst in Helmond mocht er wezen. Eindhoven vr 2 won met 0-7 van Gemert, SVC 2000 won met 4-0 van F’54 en heeft weer hoop de aansluiting te vinden met de middenmoot zie hier.

tweede klasse HIn de tweede klasse H was Longa’30 de grote verliezer in de top van de ranglijst.

Longa’39 verloor met 2-3 van SV Orion, de overige clubs in de top vijf wonnen wel. SC Westervoort zal degraderen, die conclusie kan je nu al trekken, ook voor Blauw Wit ziet het er slecht uit, zie hier de stand.

Het bericht Nijnsel op weg naar de eerste klassen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *