SVZW haalt uit, ACV wint eens niet

svzw-dames-1AZSV won in de tweede klasse nipt met 0-1 van het onderaan staande Nieuwleusen, VV Berkum met 2-3 van OZC, beide clubs vechten om de titel, de rest staat op behoorlijke achterstand. Genemuiden gaat naar de derde plaats, het won met 2-1 van HZVV dat vierde staat. Een regen aan doelpunten bij SVZW -foto- tegen Olde Veste’54 (8-4) en onderin won Bruchterveld met 1-4 van Klarenbeek II dat een moeizaam seizoen heeft, zie hier de stand.

ACV kon in de tweede klasse D eens niet winnen, 0-0 tegen Groen Geel. VV Winsum en VIOD vr 2 liepen beide twee punten in op ACV. Lycurgus staat nu op de veilige achtste plaats na de 3-1 zege op The Knickerbockers II. SV Bedum staat dik onderaan, het verloor van Asser Boys en kan nu al de degradatie nauwelijks nog ontlopen, zie hier de stand.

Het bericht SVZW haalt uit, ACV wint eens niet verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!