Colinda van der Steen begint weer met scoren

colinda-van-der-steenBarendrecht vrouwen 2 scoorde zaterdag vijf keer, alle doelpunten werden gescoord door speelsters die nog niet in de lijst stonden. Sheralin Henriquez, Annemiek Kruythof en twee keer Jolina Amani. Tegenstander Berkel schoot nog in eigen doel.

Colinda van der Steen scoorde drie doelpunten voor Smerdiek. Angelique Hage ook weer twee, de speelster van Smerdiek scoort de laatste weken er flink op los. Robin Hendriks vond ook twee keer het net voor IJFC. D

e eerste zes speelsters in de stand wisten niet te scoren, Anouschka Wolvers kwam daardoor dichterbij. Nieuw in de lijst zijn Elizabeth de Witte van Smerdiek, Eva van Bavel van IJFC en Linda Wolfs van Unicum. Bekijk hier de complete lijst van de eerste klasse A.

Het bericht Colinda van der Steen begint weer met scoren verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!