Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Colinda van der Steen begint weer met scoren

colinda-van-der-steenBarendrecht vrouwen 2 scoorde zaterdag vijf keer, alle doelpunten werden gescoord door speelsters die nog niet in de lijst stonden. Sheralin Henriquez, Annemiek Kruythof en twee keer Jolina Amani. Tegenstander Berkel schoot nog in eigen doel.

Colinda van der Steen scoorde drie doelpunten voor Smerdiek. Angelique Hage ook weer twee, de speelster van Smerdiek scoort de laatste weken er flink op los. Robin Hendriks vond ook twee keer het net voor IJFC. D

e eerste zes speelsters in de stand wisten niet te scoren, Anouschka Wolvers kwam daardoor dichterbij. Nieuw in de lijst zijn Elizabeth de Witte van Smerdiek, Eva van Bavel van IJFC en Linda Wolfs van Unicum. Bekijk hier de complete lijst van de eerste klasse A.

Het bericht Colinda van der Steen begint weer met scoren verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *