Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De Nederlandse speelsters in Mönchengladbach

jong-gladbach

Op maandag 21 november speelt om 18.30 Borussia -17 met acht Nederlandse meiden tegen Ierland nationaal -17 Am Haus Lütz in Mönchengladbach. Na de meidenwedstrijd speelt het eerste vrouwenteam van Borussia tegen het vrouwenteam van Ierland. Wie zijn die Nederlandse speelsters bij -17: Kyara Queis (keepster), Myrna van Aken (middenveld), Eva Tostrams (centrale verdedigster), Amber van Heeswijk ( centrale verdedigster), Kelsey Geraedts (middenveld), Lotte Vane (middenveld/voorhoede)

Imke Verbruggen  en Kim Everaets doen niet mee omdat ze met de KNVB meetrainen.

Het bericht De Nederlandse speelsters in Mönchengladbach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *