De Nederlandse speelsters in Mönchengladbach

jong-gladbach

Op maandag 21 november speelt om 18.30 Borussia -17 met acht Nederlandse meiden tegen Ierland nationaal -17 Am Haus Lütz in Mönchengladbach. Na de meidenwedstrijd speelt het eerste vrouwenteam van Borussia tegen het vrouwenteam van Ierland. Wie zijn die Nederlandse speelsters bij -17: Kyara Queis (keepster), Myrna van Aken (middenveld), Eva Tostrams (centrale verdedigster), Amber van Heeswijk ( centrale verdedigster), Kelsey Geraedts (middenveld), Lotte Vane (middenveld/voorhoede)

Imke Verbruggen  en Kim Everaets doen niet mee omdat ze met de KNVB meetrainen.

Het bericht De Nederlandse speelsters in Mönchengladbach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!