Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meet Favela Street bij SC ’t Gooi

faalaWoensdag 16 en 17 november komt Rocky Hehakaija van stichting Favela Street langs bij SC ’t Gooi. Ze komt niet alleen, maar neemt 6 jongeren mee uit Haïti en Brazilië mee. Afgelopen Panna-Event, begin januari 2016 heeft de Hilversumse club geld ingezameld voor Favela Street.

Tijdens dat event gaf Rocky een geweldige voetbalshow.

Komende woensdag en donderdag wordt er niet getraind door de teams.wacht voor een meet en greet met de jongeren waarvoor ze geld hebben ingezameld, een presentatie over Favela Street en een quiz. Het zijn inspirerende sessies, afgestemd op leeftijd om kennis te maken met de jongeren en alles uit jezelf te halen. Dit is de start van een nieuwe inzameling voor Favela Street. Teams gaan aan de slag met allerlei acties, zoals flessen ophalen, bakken van cupcakes. De actie wordt afgerond met een voetbalclinic op zondag 29 januari 2017 olv bekende voetballers en overhandiging cheque.

Zie bijgaande foto, foto afkomstig van Favela Street. De 6 jongeren zijn afgelopen weekend geland op Schiphol. Bovenste rij: de 6 jongeren uit Haïti en Brazilië: Onderste rij: Philip Veldhuis, Rocky Hehakaija, Lara Hehanusa van Favela Street.

Het bericht Meet Favela Street bij SC ’t Gooi verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *