Roswitha Wintermans laat SC ’t Zand juichen

roswitha-zandWederom een regen aan doelpunten in de zondag hoofdklasse. Drie speelsters wisten drie keer te scoren. Mariam Ahaddouch van Buitenveldert II, Shannon van Os van Prinses Irene en Roswitha Wintermans van SC ’t Zand die op de foto links haar doelpunt viert.

Speelsters die twee keer het doel vonden waren Sophia Janssen van Fortuna’54, Carin Vissers (Venlosche Boys), voor SC ’t Zand waren dat Marte van de Wouw en Femke van Herpt en namens FC Eindhoven Glenda van Lieshout en Juul Santema.

Koploper blijft Naomi Dijkman van Fortuna Wormerveer, zij scoorde er weer twee, zie hier.

Nieuw in de lijst zijn Kelly Reitsma van VV Maarssen, Anne Maaike van Aken en Kyara van den Biggelaar, beide Fortuna’54, Minica Fada van Victoria Boys, Kimberley Kuipers van SC ’t Zanden Sabine Becx, de ex-speelster van PSV.

Het bericht Roswitha Wintermans laat SC ’t Zand juichen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!