Vier speelsters scoren twee keer in 1e klasse B

vicky-de-weideFrederique Versteeg van The Knickerbockers loopt door haar twee doelpunten in op Michelle Okken (De Weide) die zelf ook weer tot scoren kwam. Vicky te Kamp (foto) scoorde ook twee keer. Jildou Brouwer van ONS Sneek is nieuw in de lijst en als je dan scoort doe het dan maar gelijk twee keer. Iris Pinkster van SC Stiens wist beide treffers te scoren voor haar club. Nog meer speelsters wisten voor het eerst te scoren, Marjolein Korenhof van Hollandscheveld,en Lara van der Meer deed het voor Heerenveense Boys. VV De Weide scoort best wel veel doelpunten, maar tot nu toe waren daar slechts vier speelsters voor nodig. Bekijk hier voor de namen.

Het bericht Vier speelsters scoren twee keer in 1e klasse B verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!