Reda Ayou nieuwe trainer Kolping Boys

reda

Kolping Boys heeft een nieuwe trainer gevonden. Niet per direct, maar vanaf 1 januari. Zaandammer Reda Ayou komt dan over van Fortuna Wormerveer vrouwen twee, daar heeft hij zijn contract laten ontbinden per 31 december om bij Kolping Boys aan de slag te gaan.

Yvonne Keizer blijft tot die tijd de vrouwen coachen. De laatste drie wedstrijden voor de winterstop zijn cruciaal, allemaal clubs die net als Kolping Boys vechten tegen degradatie, de club speelt namelijk tegen Someren, VV Maarssen en Venlosche Boys.

Het bericht Reda Ayou nieuwe trainer Kolping Boys verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!