Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vanavond weer veel UWCL wedstrijden

20161116_uwclNaast FC Twente vs FC Barcelona (0-1), waarbij de thuisploeg volle bak moet aantreden om de kwartfinales te halen van de UWCL, hebben we natuurlijk nog meer wedstrijden.

De topper #TWEFCB staat onder leiding van een Duits kwartet Efthalia Mitsi is de scheidsrechter en actief langs de lijn wordt ze bijgestaan door Chrysoula Kourompylia & Maria Kouparani. De 4e official is Andromachi Tsiofliki.

Vanavond zijn ook nog de volgende wedstrijden. Mocht je nog naar de wedstrijd FC Twente – FC Barcelona willen gaan? Check dan snel deze link!

Tessel Middag (Manchester City) gaat met haar team naar Denemarken voor om plaatsing af te dwingen voor de kwartfinale. Ze spelen om 18:00 uur dan tegen Brøndby om de 1-0 thuiswinst verder uit te breiden of of zien we de thuisploeg nog vlammen?

Een uur later starten drie wedstrijden. We starten met FC Rosengård tegen Slavia Praag waar natuurlijk Lieke Martens onder contract staat. Zij won met haar team de uitwedstrijd met 1-3 en vanavond moet Slavia Praag snel in het Malmö Idrottsplats stadion scoren om genoeg tijd over te houden voor een spannende avond.

De wedstrijd Lyon uit, in het Letzigrund stadion, tegen Zürich zou een wedstrijd die de hele wereld zal willen zien. Althans in samenvatting indien Zürich het gaat lukken om minimaal 9x keer te scoren. Vorige week werd het 8-0 voor Lyon.

De Italianen (Brescia) verloren vorige week thuis met 0-1 van Fortuna waarbij er weinige kansen voor beide teams werden ontwikkeld. In het Hjørring stadion van de Deense club moet het gaan gebeuren om samen en voor haar eigen publiek de volgende ronde te bereiken.

Het bericht Vanavond weer veel UWCL wedstrijden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *