Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Drachtster Boys ontvangt koploper vv Pernis in eredivisie zaal.

zaalkeepster

Aankomende  vrijdag is de ontmoeting tussen Drachtster Boys en vv Pernis de topper van de week. Beide ploegen spelen al jaren in de competitie en de beker een belangrijke rol. Vorig jaar versloegen de huidige landskampioen de thuisploeg in de halve finale van de play-offs. Opvallend was dat beide teams vorige week hun competitiewedstrijd verloren.

In Zwaag staat ook een belangrijke ontmoeting op het programma. De nummer 4, Hovocubo krijgt KTP Nieuw Roden, de nummer 2, op bezoek. De thuisploeg heeft 11 punten uit 6 duels en de bezoekers

12 punten uit 7 wedstrijden. De thuisclub mist Marjan Brouwer, maar heeft sinds kort de beschikking over Romy Scherpenzeel (ex-Telstar).

Zuidoost United krijgt bezoek van FC Gelre, dat een prima debuut kent in de eredivisie. Beide ploegen staan in de buurt van de vierde plek . Winst is belangrijk voor beide teams. Zuidoost United staat op plaats vier met 12 punten en FC Gelre op plaats 6 met 10 punten.

Het duel tussen Team Alkmaar/Sportstars en Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau is een regelrechte derby. De thuisclub wist nog geen punten te pakken, maar speelt wel steeds beter. De vrouwen uit Heerhugowaard zijn zeer wisselend in hun wedstrijden. De bezoekers hebben hun zinnen gezet op het halen van de play-offs. Nu vinden we ze terug op plek 7 met 9 punten uit 6 wedstrijden. In de strijd om de eerste vier plekken is winst een must.

De wedstrijd tussen GS.F.V. drs. Vijfje en Avanti/Keuning Advocaten is de strijd tussen Leeuwarden(Stiens) en Groningen. In de standen vinden we de thuisploeg op plek 9 met 6 punten uit 5 wedstrijden en de bezoekers op plaats 10 met 3 punten. De ploeg van coach Jappie de Vries kan goede zaken doen bij winst.

Programma 18 november 2016

 20.30 uur Amsterdam (Bijlmer Sportcentrum)   Zuidoost United – FC Gelre

21.30 uur Groningen( Aclo Sportcentrum)         G.S.F.V. Drs. Vijfje – Avanti/Keuning Advocaten

21.15 uur Zwaag ( De Opgang)                         Hovocubo – KTP Nieuw Roden

21.15 uur Drachten (SNIJ Noordhal)                 Drachtster Boys – vv Pernis

20.40 uur Alkmaar (De Meent)                          Team Alkmaar/Sportstars – Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau

 

Het bericht Drachtster Boys ontvangt koploper vv Pernis in eredivisie zaal. verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *