Geurts, Miedema & Van der Gragt actief in de UWCL

20161117_uwcl
We hebben vanavond nog drie wedstrijden in de UWCL zodat de loting voor de kwartfinales op 25 november verricht kan worden.

Loes Geurt, op de bank, won vorige week met haar team met 0-3 van BIIK-Kazygurt. We verwachten vanavond in het Charlety stadion geen problemen. We hopen natuurlijk dat Geurts bij dit zekere duel in de basis mag starten.

VfL Wolfsburg won met zeer gemak van Eskilstuna United. In Roemenië werd het 1-5 voor de Duisters Zsanett Jakabfi 4 doelpunten voor haar rekening nam. Het onderling krachtsverschil is erg groot ondanks dat Marija Banušić een mooie tegen doelpunt wist te maken.

En het 3e duel is tussen onze internationals bij FC Bayern Munchen. Vorige week in het eigen stadion wist o.a. Vivianne Miedema twee keer te scoren en bracht zo de eind winst van 4-0 in veilige haven. Het was een gelijkmatige overwinning waar vele kansen er niet in gingen maar genoeg om de uitwedstrijd makkelijk te maken. Het zal vanavond Rodina stadion in Rusland niet anders zijn tegen Rossiyanka.

De kwartfinales zijn op 22/23 en 29/30 maart. De halve finales staan gepland op 22/23 en 29/30 april en de finale is op 1 juni in het Cardiff City stadion.

Het bericht Geurts, Miedema & Van der Gragt actief in de UWCL verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!