Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

WK Onder 20 levert veel doelpunten op

Noord-Korea zorgde voor een grote verassing door Brazilie met 4-2 te verslaan. Beide teams hadden evenveel balbezit en er vielen 7 gele kaarten waarvan er 4 tot een indirecte rode kaarten werden omgezet.

De topper van gisteren wast toch wel Spanje tegen Japan en die werd beslist door het doelpunt wat je hierboven kunt zien. Er waren vele mogelijkheden maar weinig echte kansen, in totaal maar 2 voor Spanje en 1 voor Japan. Papoea Nieuw Guinea wist bijna te scoren maar de Zweden maakte korte metten met het thuisland: 0-6. Stina Blackstenius maakte er 4 en is gelijk topscorer van het lopende toernooi! En Canada, ondanks de 0-1 voorsprong in de 15e minuut, ging met 3-1 onderuit tegen Nigeria dat ijzersterk speelde.

Vandaag, 17 november, worden de volgende wedstrijden gespeeld. In poule C is dat Frankrijk vs Ghana en in poule D Duitsland vs Mexico. In poule C is de aftrap tussen twee team waar goed voetbal gespeeld gaat worden: Nieuw-Zeeland vs USA. En in poule D speelt Venezuela tegen Zuid-Korea. Het zijn al de beslissende wedstrijden richting ondanks dat het pas de 2e poule wedstrijden zijn.

Het bericht WK Onder 20 levert veel doelpunten op verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *