Amstenrade is lief voor VIOD

amstenrade-aan-de-balposter-amstenradeVoor de KNVB beker staan zaterdag vier wedstrijden het programma die om 17:00 beginnen. FC Eindhoven thuis tegen Buitenveldert, RKSV Nuenen gaat op eigen veld spelen tegen CTO Team van Amsterdam, VV Rigtersbleek thuis tegen Ter Leede en Jong Telstar thuis tegen Fortuna Wormerveer.

Om 17:30 trappen Jong PEC Zwolle en SC ’t Zand af en om 18:00 de laatste wedstrijd tussen Amstenrade en VIOD. Amstenrade komt met iets mooi, de club en de speelsters regelen voor alle betrokkenen van VIOD vooraf broodjes, vla en soep en na afloop is er voor allen friet met snacks…..een kleine geste van Amstenrade van onze kant voor zo’n wereldreis van 337 km en weer terug naar Friesland.

 

Het bericht Amstenrade is lief voor VIOD verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!