Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Amstenrade is lief voor VIOD

amstenrade-aan-de-balposter-amstenradeVoor de KNVB beker staan zaterdag vier wedstrijden het programma die om 17:00 beginnen. FC Eindhoven thuis tegen Buitenveldert, RKSV Nuenen gaat op eigen veld spelen tegen CTO Team van Amsterdam, VV Rigtersbleek thuis tegen Ter Leede en Jong Telstar thuis tegen Fortuna Wormerveer.

Om 17:30 trappen Jong PEC Zwolle en SC ’t Zand af en om 18:00 de laatste wedstrijd tussen Amstenrade en VIOD. Amstenrade komt met iets mooi, de club en de speelsters regelen voor alle betrokkenen van VIOD vooraf broodjes, vla en soep en na afloop is er voor allen friet met snacks…..een kleine geste van Amstenrade van onze kant voor zo’n wereldreis van 337 km en weer terug naar Friesland.

 

Het bericht Amstenrade is lief voor VIOD verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *