Loting KNVB beker volgend weekend

logo knvb goedDe winnaars van de KNVB bekerwedstrijden van zaterdag plaatsen zich met de 4 reeds geplaatste teams voor de laatste 16. De loting hiervoor wordt verricht in het weekend van 26/27 november. Waar de loting voor de volgende ronde wordt verricht is maandag, uiterlijk dinsdag bekend.

De wedstrijden van de laatste 16 clubs  worden ingepland in het weekend van 17/18 december. De 8 winnaars plaatsen zich dan met de 8 clubs uit de Eredivisie voor de achtste finales van de KNVB Beker vrouwen (speeldata: 28/29 januari, eventuele competitiewedstrijden worden verschoven naar het weekend van 21/22 januari).

Het bericht Loting KNVB beker volgend weekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!