Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Loting KNVB beker volgend weekend

logo knvb goedDe winnaars van de KNVB bekerwedstrijden van zaterdag plaatsen zich met de 4 reeds geplaatste teams voor de laatste 16. De loting hiervoor wordt verricht in het weekend van 26/27 november. Waar de loting voor de volgende ronde wordt verricht is maandag, uiterlijk dinsdag bekend.

De wedstrijden van de laatste 16 clubs  worden ingepland in het weekend van 17/18 december. De 8 winnaars plaatsen zich dan met de 8 clubs uit de Eredivisie voor de achtste finales van de KNVB Beker vrouwen (speeldata: 28/29 januari, eventuele competitiewedstrijden worden verschoven naar het weekend van 21/22 januari).

Het bericht Loting KNVB beker volgend weekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *