Maar liefst 14 doelpunten in 4 wedstrijden

wk-onder-20-2018Op het WK Onder 20 is het verdedigen niet nog niet zo goed of weten de aanvallers gewoon nog scherper te zijn? In ieder geval is het genieten geblazen! Frankrijk en Ghana wisten de punten te delen met elkaar, ze bleven op een 2-2 steken. Althans, Ghana kwam twee keer op voorsprong maar Frankrijk wist pas in de 95e minuut de 2-2 te maken.

Onze Oosterburen hadden geen kind aan Mexico ondanks de zwakke 1e helft. In de 2e helft wisten de Duitsers wel te scoren door o.a. Stefanie Sanders (2x) en Saskia Matheis.


USA speelde tegen Nieuw-Zeeland maar was binnen 10 minuten al klaar via Sanchez (3e minuut) en Pugh (8e minuut). NZ wist een kwartier voor tijd te scoren en ging volle bak maar Watt maakte in de 82e minuut een einde aan de droom om een punt te pakken van de VS. Het meeste balbezit, vooral al bekend, was voor de VS die 13 doelrijpe kansen wisten te creëren tegenover 3 van Nieuw-Zeeland.

En Zuid-Korea wist pas in het “Haags Kwartiertje” de doelpunten te maken en zo ook de drie punten te pakken. Er moest een penalty aan te pas komen die door Namgung Yeji feilloos in werd geschoten. Han Chaerin en Kim Seongmi maakten de andere doelpunten.

Het bericht Maar liefst 14 doelpunten in 4 wedstrijden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!