Pakt PEC Zwolle de punten van ADO Den Haag?


ADO Den Haag Vrouwen zal zich voor eigen publiek proberen te revancheren nadat vorige week werd verloren tegen SC Heerenveen. Tegen PEC Zwolle is dat een uitgelezen kans en kijkend naar de statistieken ook zeker niet onmogelijk. Van de twintig eerdere confrontaties wonnen de groengelen er maar liefst vijftien en de ploeg uit Zwolle maar twee.

ADO-speelster Victoria Pelova deed eerder dit seizoen van zich spreken door met een geweldig afstandsschot de wedstrijd te beslissen (0-1). Alles wijst er dus op de ploeg van Arend Regeer het Haagse publiek kan gaan vermaken tegen de hekkensluiter PEC Zwolle.

ADO Den Haag speelde pas 3 thuiswedstrijden en verloor allen van Ajax (0-2), tegen PSV en Achilles ’29 werden de 6 punten dus thuis gehouden. De thuisclub heeft nog niet in de fase 61-75 weten te scoren maar doet het verder uitstekend. In de laatste fase mogen de tegenstanders wel toeslaan, er werd al 3 keer gescoord in het laatste half uur van de 2e helft. PEC Zwolle verloor 3 keer en wist 1 keer gelijk te spelen in haar uitduels. Het ene winstpunt werd bereikt via een 1-1 bij Telstar. Als ADO Den Haag toe wilt slaan dan moet het in de fase 31-45 en 76-90 scherp voor het doel zijn want dan laat PEC Zwolle wat steekjes vallen.

Pia Rijsdijk en Victoria Pelova wisten ieder 3 keer voor ADO Den Haag te scoren. En bij PEC Zwolle zijn Esmee de Graaf en Maxime Bennink succesvol voor het doel, ze wisten ieder 2 keer een kans om te zetten in doelpunten. Voor Bennink een mooie succes story want beide doelpunten wist ze te maken als invalster. De enige keer dat ze 90 minuten speelde scoorde ze dus niet. En 4 van de 5 doelpunten die PEC Zwolle wist te maken gebeurde dat pas in de 2e helft.

Het bericht Pakt PEC Zwolle de punten van ADO Den Haag? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!