Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SC Woezik zaterdag te gast in Utrecht

ody-ontvangt

Odysseus’91 kijkt uit naar de komst van topklasser SC Woezik. Het trainersduo Sally Hermsen-Savelberg en Jerry Brouwer heft niets te verliezen en zullen de speelsters de boodschap geven om te genieten van deze wedstrijd die toch ook extra publiek zal opleveren. De aftrap in Utrecht is om 13:30.

Op dat tijdstip trappen ook Ter Leede II en SSS af, voor de competitie won SSS dit seizoen met 1-2, maar dit is bekervoetbal, het kan alle kanten opgaan. ASC’62 gaat op reis naar Ridderkerk. RVVH is uiteraard favoriet maar het veel scorende ASC’62 mag je nooit onderschatten, het schakelde al eerder SteDoCo uit. Vorig seizoen won ASC’62 de beker in district Oost.

Het bericht SC Woezik zaterdag te gast in Utrecht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *