Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Talenten CTO Eindhoven treffen Wartburgia

cto-eindhoven-thuis

Drie wedstrijden beginnen zaterdag om 14:30. Het CTO Team van Eindhoven speelt thuis tegen Wartburgia, wat kunnen deze talenten tegen een elftal met veel routine, we zijn benieuwd hoe dit afloopt. Reiger Boys speelt thuis tegen Sporting’70, een mooie affiche in Heerhugowaard waar de uitslag ook moeilijk is te voorspellen. VV Heerenveen is favoriet tegen Klarenbeek, maar Klarenbeek voelt zich sterk als koploper in de eerste klasse A, dus stappen ze met vertrouwen het veld op tegen de hoofdklasser.

Wedstrijden die gelijk eindigen zal direct beslist worden met strafschoppen, er zijn geen verlengingen.

Het bericht Talenten CTO Eindhoven treffen Wartburgia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *