Talenten CTO Eindhoven treffen Wartburgia

cto-eindhoven-thuis

Drie wedstrijden beginnen zaterdag om 14:30. Het CTO Team van Eindhoven speelt thuis tegen Wartburgia, wat kunnen deze talenten tegen een elftal met veel routine, we zijn benieuwd hoe dit afloopt. Reiger Boys speelt thuis tegen Sporting’70, een mooie affiche in Heerhugowaard waar de uitslag ook moeilijk is te voorspellen. VV Heerenveen is favoriet tegen Klarenbeek, maar Klarenbeek voelt zich sterk als koploper in de eerste klasse A, dus stappen ze met vertrouwen het veld op tegen de hoofdklasser.

Wedstrijden die gelijk eindigen zal direct beslist worden met strafschoppen, er zijn geen verlengingen.

Het bericht Talenten CTO Eindhoven treffen Wartburgia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!