Unicum moet spelen maar komt niet

logo-unicum-goedUnicum wil wel maar kan niet. Zaterdag moet de club een inhaalwedstrijd spelen tegen Smerdiek in Zeeland maar het elftal wordt geteisterd door blessures. Unicum heeft dit vroegtijdig laten weten aan de KNVB en Smerdiek. De KNVB verplicht Unicum om te voetballen, maar de club uit Lelystad zal niet afreizen naar Smerdiek. De boete is erg, de drie punten in mindering die ze krijgen iets minder erg, maar de gang van zaken is te betreuren, jammer dat er geen begrip is van de bond laat de club weten.

IJFC speelt de inhaalwedstrijd thuis tegen Barendrecht II. Zondag nog de inhaalwedstrijden tussen Bekkerveld – VV Schijf en OVV’67 en VDZ.

Het bericht Unicum moet spelen maar komt niet verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!