Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vier inhaalwedstrijden in de 2e klassen

overbos-spandoekIn de 2e klassen zaterdag en zondag worden totaal vier inhaalwedstrijden gespeeld. Zaterdag in de tweede klasse C de wedstrijd Juliana’32 – SVZW, zondag de drie overige wedstrijden. SV Overbos – Buitenveldert III wordt uitgespeeld met nog 28 minuten op de klok, ze gaan daar verder met de stand van 0-1.

In de tweede klasse F speelt HRC’14 thuis tegen Antibarbari dat twee wedstrijden achter ligt op schema. Op de eerste speeldag ging hun wedstrijd tegen Viola niet door, de KNVB heeft nog steeds geen nieuwe datum gevonden. In de tweede klasse H staat FC Gelre II – Teisterbanders nog op het programma.

Het bericht Vier inhaalwedstrijden in de 2e klassen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.