Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zorgen de Friezen voor een stunt in Eindhoven?

De wedstrijd tussen PSV Vrouwen en SC Heerenveen kan weleens een beslissende wedstrijd gaan worden in de strijd om plaats vier. Beide ploegen liggen qua verhoudingen en op de ranglijst dicht bij elkaar.

PSV heeft deze maand maar een punt weten te behalen, waardoor een overwinning ongetwijfeld in de smaak zou vallen bij trainer Nebojsa Vuckovic en zijn formatie. De ploeg uit Eindhoven moet namelijk winnen om zicht te houden op plaats vier.

Bij SC Heerenveen zullen ze hopen dat Simone Kets haar uitstekende spel tegen ADO Den Haag van vorige week een vervolg weet te geven. Tegen de Haagse ploeg zorgde zij er met twee doelpunten voor dat de drie punten in Friesland bleven.

Heerenveen wist nog niet een uitwedstrijd winnend af te sluiten, ze wisten 1x gelijk te spelen tegen PEC Zwolle. Tegen Ajax en Telstar wisten ze niet te scoren en wisten van de 3 uit doelpunten er 2 in de 2e helft te maken. En PSV won 1 keer thuis (Telstar), speelde 1 keer gelijk (ADO Den Haag) en verloor twee wedstrijden. Ze scoren goed verdeeld over beide helften en krijgen de tegendoelpunten ook verdeeld over de 90 minuten. Althans, de meeste tegen doelpunten vallen in de fase 31-45. En het sterkste punt zit bij PSV in de 31-45 van de 1e helft, dus er liggen kansen om deze wedstrijd bij te gaan wonen en vermaakt te worden met goed veldspel en veel kansen!

De topscorers bij Heerenveen zijn Jassina Blom en Simone Kets, voor PSV zijn dat Vanessa Susanna en Vanity Lewerissa. Gaat laatstgenoemde haar 5e doelpunt achter elkaar maken?

Het bericht Zorgen de Friezen voor een stunt in Eindhoven? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *