Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De eerste kwartfinalisten op WK O20 bekend

De groepsfase zijn zondag en maandag afgerond en vanochtend zijn er twee wedstrijden gespeeld. In poule A won Nigeria met 2-1 van Spanje en Noord-Korea liet wel het eerste doelpunt van Papoea Nieuw Guinee toe maar knalde er daarna een heuse 7-klapper erin.

En in poule B zijn ze ook klaar waarin Brazilië met 1-1 gelijk speelde tegen Zweden en Japan sloopte Canada met 0-5, de uitslag had nog hoger uit kunnen vallen. Noord-Korea neemt het in de kwartfinale op tegen Spanje, dat is echt een wedsrtijd om naar uit te kijken! En Japan speelt tegen Brazilië, ook een heerlijke wedstrijd.

En morgen de laatste groepswedstrijden in poule C en D. In C speelt Nieuw-Zeeland tegen Frankrijk en de VS neemt het op tegen Ghana. En in poule D Zuid-Korea tegen Duitsland en Venezuela tegen Mexico. De voorbeschouwing hiervan lees je maandagochtend uiteraard op deze site.

Het bericht De eerste kwartfinalisten op WK O20 bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *