Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Spitse pakt de dubbel in Noorwegen

Sherida Spitse scoorde onlangs met haar LSK KVinner het landskampioenschap van Noorwegen en zaterdagmiddag wist ze ook beslag te leggen op de nationale beker. In de finale werd Røabanen, pas in de 2e verlenging (0-0 & 0-0), met 2-0 verslagen waarbij het 2e doelpunt, jawel, van Spitse was. In de het beeldmateriaal zit ook haar geweldige doelpunt in.

Het is nu voor de 3e keer achter elkaar dat ze dubbel weten te winnen! Overigens verloor LSK geen enkele competitie wedstrijd, speelde het 3 keer gelijk en won 19 keer met een doelsaldo van pus 78. En in de competitie werd Spitse 5e op de topscorerslijst met 10 doelpunten in 22 wedstrijden.

Het bericht Spitse pakt de dubbel in Noorwegen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *