Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Arsenal speelster Oshoala sloopt Mali


Op het Women Cup of Nations zijn ook in poule B de eerste wedstrijden gespeeld. Ghana won met 3-1 ondanks dat Kenia in de 23e minuut op voorsprong was gekomen. Na rust herstelde Ghana orde op zaken met o.a. twee doelpunten van Elizabeth Addo die uitkomt voor het Zweedse Kvarnsvedens IK.

En Mali, tja, die gingen gelijk een kopje onder tegen Nigeria waarin Arsenal aanvalster Asisat Lamina Oshoala er 4 wist te maken. En met de laatste drie doelpunten van haar was het gelijk een hattrick!

Op dinsdag staan weer twee duels op het programma voor poule B. Dan speelt Zuid-Afrika tegen Kameroen (gastland) en later op de dag Zimbabwe tegen Egypte.

Het bericht Arsenal speelster Oshoala sloopt Mali verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *